Харківська громадська вбиральня вартістю п’ять мільйонів перемогла на всеукраїнському конкурсі туалетів (Відео)

Експерти оцінили громадський туалет у парку Горького в Харкові

Відома громадська вбиральня за 5 мільйонів гривень  у парку Горького в Харкові знову стала знаменитою. Її визнали однією з найкращих в Україні. Про це повідомляється на сторінці конкурсу "Найкраща туалетна кімната "BEST WC" у Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Вбиральню визнали найкращою одразу у двох категоріях - інклюзивний туалет та громадські вбиральні.

Оцінили громадські туалети у також київському парку Наталка та вбиральню на Андріївському узвозі.

Організатори повідомляють, що волонтери проінспектували понад 600 громадських туалетних кімнат по всій Україні. Потім спеціальна комісія обрала 25 найкращих. Оцінювали вбиральні за чистотою, технологічністю, зручністю та дизайном.

Туалети також перевіряли у театрах, кінотеатрах, музеях, торговельних  центрах, виставкових комплексах, у готелях, ресторанах та кафе, державних установах, громадських приймальнях і медичних закладах.

До речі, в кількох номінаціях перемогла вбиральня у Київській міській державній адміністрації.

Організатор незвичного конкурсу Музей Історії Туалету. Переможців оголошують уже другий рік поспіль. Призерам конкурсу видали сертифікати і пам’ятну емблему "Найкраща туалетна кімната "BEST WC-2019". Конкурс на найкращу громадську вбиральню 2020 стартує у лютому.

Приєднуйтесь до нас в Telegram - Пульс Харкова - і будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися