У Харкові Google Maps опублікували чоловіка, який справляє потребу в кущах (відео)

У соцмережах дивуються, що гірше: голий чоловік на картах, чи стан місцевих доріг, які потрапили в кадр

У соцмережах користувачі знайшли цікавий кадр, який зняли супутники сервісу Google Maps, на ньому чоловік на околиці Харкова справляє потребу в кущах. Відповідне відео стало вірусним у соцмережах.

Google вказав і дату зйомки кадру - липень 2015 року.

На відео видно, що чоловіка сфотографували у Холодногірському районі на вулиці Соколовській навпроти будинку №36. На вулиці великі хащі чагарників, а у будинку, неподалік якого присів харків'янин, вікна, які виходять на вулицю, закладені цеглою.

Наразі компанія Google вже наклала фільтри на фото і розмила його, тому зрозуміти, що зображено у "заблюреній" плямі неможливо.

Місцеві жителі у соцмережах обговорюють фото та жартують, що знайти чоловіка за цим зображенням, яке залишилося на відео, неважко.

"Стане новою "місцевою" зіркою на Сортувальній", "Його все одно вже упізнали", - пишуть у коментарях до відео.

Інші харків'яни кажуть, що це відео демонструє іншу проблему. На фотографіях Google Maps зображений приватний сектор у межах міста, проте дорога там не те, що погана, її там немає зовсім, лише неасфальтована ґрунтівка з ямами, яка під час дощів перетворюється на одну величезну багнюку.

Один з користувачів розповів, що він показав відео своєму іноземному другові, і перше, що того здивувало, це саме стан доріг.

"У всіх іноземців одна реакція на наші дороги: "У вас там війна відбувалася?" Від чого страшно соромно стає!", - розповідає харків'янин.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові до кінця 2021 року планують зробити реконструкцію окружної дороги. Ремонт планують робити одразу з двох сторін.



Джерело: https://t.me/hueviykharkov

AKBARSHOX

26 червня 2021, 08:48

SAMARQAND

Анатолій

25 березня 2021, 15:39

Хочу первым узнавать важное событие в Харькове.Сколько общественных туалетов в этом месте в радиусе 3 км???Включите мозги,а потом уже будете делать сенсацию!!!!!Лучше бы боролись с covid!!!!!! Фоткали бы молодых людей которые ходят в общественных местах без масок!!!!!!!!!!!!¡

Фау Рау

24 березня 2021, 16:36

виктор сергеевич, совершенно верно подметили, поддерживаю Ваше мнение!

Фау Рау

24 березня 2021, 16:35

Выбежал из буфета...

Фау Рау

24 березня 2021, 16:31

Хоть травой затерли место очага ...

Фау Рау

24 березня 2021, 16:28

Дал копченного мистер ...

виктор сергеевич

23 березня 2021, 20:13

ну во первых в городе нужду справить действительно негде. Местами , в отличии от советских времён. можно за 3 грн. Во вторых, почему мужчину справляющего нужду, видели из космоса, а кто сбил самолёт на Донбассе не видели?

георг

23 березня 2021, 18:23

Тяжело принимать. Но проходя мимо мы уподобляемся ТОМУ=ЖЕ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися