До харківських закоханих, які закували себе ланцюгом, приєдналася ще одна дівчина - тепер їх троє (відео)

Виконувати буденні справи стало ще важче, а соцмережі звинуватили закоханих у хайпі і прогнозують появу четвертого і п'ятого учасника

До харківської закоханої пари Каті і Саші, які скували свої руки ланцюгом на три місяці, відтепер прикута ще одна дівчина Наталя. Відео про це з'явилося на сторінці молодих людей в Instagram.

Багато харків'ян і навіть жителі інших міст спостерігають за історією закоханих, тому дуже обурилися через те, що у них з'явилася "третя зайва", адже це руйнує всю романтику їхньої пари. Деякі навіть звинуватили учасників у спробі отримати додатковий хайп і популярність.

Насправді Наталія, яка приєдналася до Каті і Саші, буде закута разом із ними всього добу. Вона вирішила взяти участь в їхньому експерименті, оскільки є фітнес-тренером і лікарем, який спеціалізується на роботі м'язів.

Саме до неї за консультацією звернулися закохані, коли відчули, що їхні м'язи через перерозподіл навантаження на вільну і заковану руку працюють неоднаково і викликають дискомфорт.

Завданням Наталії в експерименті є діагностика ступеня порушень м'язового тонусу хлопця і дівчини й розробка для них спеціальних вправ, які змогли б підтримати баланс зараз, поки вони прикуті один до одного, і в подальшому, коли ланцюг будо знято.


Нагадаємо, що Катя і Саша прикували свої руки один до одного ланцюгом 14 лютого. Вони вирішили встановити рекорд України і світу по знаходженню поруч один з одним протягом трьох місяців. За їх словами, вони втомилися розлучатися, тому для того, щоб краще зрозуміти один одного, зважилися на експеримент, під час якого змушені все робити разом.

Закохані навіть віддали в ательє свій одяг, щоб на ньому зробили спеціальні змійки, які розстібаються на рукавах і з відповідної сторони, оскільки звичайний одяг зі скутими руками вдягнути не можливо.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що на Салтівці почали будівництво парку для літніх видів вуличного спорту, але його відкриття заплановано на грудень.



Юра

5 травня 2021, 05:37

Дебилы.Пусть насрут друг другу под нос

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися