Як у Харкові дорожні служби кладуть асфальт, поки місто заливає дощем (фото і відео соцмереж)

Більшість вулиць залиті дощем вище коліна, зникли газони та тротуари, але дорожні служби продовжують укладати асфальт катками

У різних районах Харкова ллє сильний дощ. Через відсутність, захаращеність та невідповідність нормам ливнівок на деяких вулицях з'явилися на дорогах цілі ріки, глибиною по пояс дорослій людині. Фото і відео очевидці надсилають у харківські пабліки та у соцмережі.

Харків'яни жартують і навіть створюють рейтинг "потопів". Поки з усіх відео лідерство обіймає "ріка" біля Центрального ринку на перехресті вулиць Кацарської та Дмитриєвської, так звана "Бісквітка", там на самому перехресті глибина калюж сягає легковикам, позашляховикам та мінівенам вище фар.


Також скрутно в районі Південного вокзалу, там, кажуть, що усі ливнівки були забиті сміттям.


Харків'яни також звернули увагу на кумедний і водночас сумний факт. На одній з фотографій колапсу на дорогах міста в об'єктив потрапила вантажівка, в якої йде пара з кузова. Спеціалісти припустили, що так парувати може лише розпечений асфальт, яким зараз вкладають багато доріг у всьому місті.

picture

Користувачі припускають, що ця фотографія претендує на звання "Фото дня", і пишуть не дуже втішні коментарі на адресу дорожніх служб та міської влади:

"Вантажівка з асфальтом претендує на фото дня"

"Я так розумію, сьогодні всюди по місту кладуть новий асфальт"

"Можливо, погода як раз прийнятна, аби класти асфальт. Наші дорожники таку полюбляють".

Інші користувачі пішли далі й надіслали відео того, як катки як раз і вкладають асфальт під проливним дощем із коментарем "Асфальт, якого ми заслуговуємо".


Дописувачі складають список вулиць, які найбільше затопило водою: Клочківська, Отакара Яроша, на Холодній горі - потоп у магазинчику "Кулінічі".


На вулиці Конева - всередині перехрестя утворилося справжнє море.

Постишева у бік Баварії залило так, що з поля зору зникли газони та тротуари.


Харків'яни до негоди та транспортного колапсу ставляться з гумором, який чергують із лайкою на владу.

"За всю історію Харкова так і не навчилися нормально робити ливнівки. Постійно або захаращені, або решітка "врівень випирати, насяльніка"

"Піду пішки, аби тільки не було відкритого люку по дорозі", - планує маршрут один з дописувачів, а інший йому жартома радить: "Йди на лижах, вони в люк не пролізуть".

Деякі кмітливі харків'яни радять добиратися іншим до місця призначення з аквалангом, на надувному матрасі, а хтось, навіть, планує організувати бізнес із паромної переправи на байдарках:

"Де байдарочники?"

"Продаю місця на своєму ковчегу", - жартують місцеві жителі.


Також поділилися відео і мешканці будинків на в'їзді Тринклера -  у них затопило під'їзд майже по коліно.


Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Харкові впіймали росіян, які перетнули український кордон плавом річкою Ворскла.



Джерело: Telegram
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися