У Харківському метро завелися справжні лисиці - що відомо (відео)

У цьому районі лисиці вже стали досить звичним явищем

У Харкові пізно вночі 18 серпня у метро з'явилася справжня лиса. Відео зняли очевидці та опублікували у харківському Телеграм-каналі.

Незвичайна пригода трапилася на станції метро "Індустріальна". Перехожі побачили, що по вестибюлю станції бігає руда тварина. Спочатку її побачили на сходах, вона прямувала до турнікета на вихід, аж раптом у гучномовцях почало лунати оголошення і лисиця перелякавшись чкурнула вниз.

Деякий час тварина ховалася за стінкою та протипожежним кубом, а тоді зістрибнула на колії.

Що далі трапилося з лисицею - невідомо.

Автор відео каже, що представники метрополітену нічого не робили задля того, аби впіймати тварину. Натомість йому самому зробили кілька зауважень щодо зйомки у метро. Згідно з правилами вона заборонена.

Це вже не перший випадок того, що лисиці підходять близько до людей саме у районі ХТЗ. За словами місцевих жителів, на території 16-ої дитячої поліклініки оселилася доросла лисиця і незабаром привела туди лисенят. Небайдужі люди годували їх. Втім згодом лисенята стали дорослішати і їх почали помічати скрізь у районі.

Деякі харків'яни, навіть, розповідають, що лисиця мешкає у лісопарковій зоні у цьому районі вже кілька років. Вона виходить до відпочивальників і ласує шашликами, якими вони її пригощають.

У коментарях деякі користувачі кажуть, що лисиця, що з'явилася у метро, може мати сказ. Втім, інші їм заперечують, адже оскільки лисенята виросли поблизу людей, вони просто не знають, що їх потрібно боятися.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що протягом однієї доби в районі вулиці Луї Пастера лисиця влаштовувала собі цілі фотосесії. Вона з'являлася то на подвір'ї житлового будинку, то під автомобільним мостом, то на стадіоні у школі. Людей вона не лякалася, а просто спостерігала, що вони робитимуть, а до одного з фотографів навіть підійшла і понюхала простягнену руку.



Джерело: https://t.me/kharkiv_1654
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися