У Харкові продовжує погіршуватися ситуація з коронавірусом

Яка ситуація з коронавірусом у Харківській області

На Харківщині на 29 січня коронавірус виявили у 1319 мешканців. За добу від COVID-19 померло 4 особи. Всю статистику регіону опублікували у Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України.

В області COVID-19 діагностували вже 262 865 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 6570 хворих. Одужало від коронавірусу 236 622 особи. Наразі під наглядом медиків перебуває 19 673 пацієнти.

Контекст:

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що відомий харківський медик Євген Комаровський розповів про те, чи потрібно при застуді обов'язково дотримуватися постільного режиму чи це тільки завдає шкоди. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 Навчальний рік у харківських освітніх закладах триватиме до червня через тритижневі канікули восени. Про це повідомила директор Департаменту освіти міста Ольга Деменко. Вона зазначила, що у департаменті вирішили продовжити осінні канікули до 5 листопада, аби вже з понеділка, 8 листопада, школярі продовжили навчатися в очному режимі.

 Лікар із Харкова Андрій Волянський вважає, що у 2022 році додана смертність має змінитися компенсацією (зменшенням кількості летальних наслідків у порівнянні з допандемічним періодом). Тобто, поточний рік буде не таким трагічним як минулий.

 Нагадаємо, відомі волонтери, музиканти та промисловці Харківської області знялися у відеороликах, які підготувало МОЗ спільно з Червоним Хрестом. Раніше з'явилося звернення від волонтерки Наталії ПоповоїДівчина заявила, що вона вакцинувалася, та закликала людей наслідувати її приклад.



Джерело: https://moz.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися