Війна з Росією: Скільки випадків коронавірусу фіксують у Харкові

Яка ситуація з коронавірусом у Харківській області

У Харківській області, попри війну, продовжують фіксувати нові випадки коронавірусу. Само собою жителі рідше стали звертатися до лікарень і кількість нових офіційних випадків різко скоротилася. На 25 лютого коронавірус виявили у 117 мешканців. Офіційно смерті від COVID-19 поки що не фіксують. Усю статистику регіону опублікували у Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України.

В області COVID-19 діагностували вже 305 778 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 6858 хворих. Одужало від коронавірусу 261 116 людей. Зараз під наглядом медиків перебуває 37 804 пацієнти.

У Харківському районі COVID-19 за добу виявили у 82 осіб (у самому Харкові – у 77), у Чугуївському – у 9, у Куп'янському – у 2, в Ізюмському – у 1, у Лозівському – у 9, у Красноградському – у 12, у Богодухівському – у 2

Контекст:

На Харківщині триває напружена ситуація. Ігор Терехов розповів, як працюватимуть комунальники найближчими днями. Наголошується, що підземку облаштували для людей під бомбосховище. За словами мера, Росія може почати бомбардувати будь-якої миті.

"Укрзалізниця" тимчасово зупинила рух поїздів до Харкова. Таких заходів було вжито для безпеки громадян. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Супермаркети Харкова переповнені людьми. Містяни масово скуповують основні харчі, води та інші необхідні товари. Черги біля деяких супермаркетів вишиковуються на вулиці.

У багатьох харків'ян зникло інтернет-з'єднання із Triolan. Провайдер повідомляв, що у них сталася поломка. Про це "Коментарям" розповіла техпідтримка. На щастя, вже від 25 лютого інтернет відновився. При цьому ходили численні чутки про відключення світла, мобільного зв'язку та інтернету в Україні, чого не сталося.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися