Війна з Росією: Скільки випадків коронавірусу фіксують у Харкові

Яка ситуація з коронавірусом у Харківській області

У Харківській області, попри війну, продовжують фіксувати нові випадки коронавірусу. Звісно жителі рідше стали звертатися до лікарень і кількість нових офіційних випадків різко скоротилася. На 27 лютого коронавірус виявили лише у 40 мешканців. Офіційно смерті від COVID-19 поки що не фіксують. Всю статистику регіону опублікували у Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України.

В області COVID-19 діагностували вже 305 882 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 6858 хворих. Одужало від коронавірусу 261 116 людей. Зараз під наглядом медиків перебуває 37 903 пацієнти.

У Харківському районі COVID-19 за добу виявили у 25 осіб (у самому Харкові – у 24), у Чугуївському – у 7, у Куп'янському – у 0, в Ізюмському – у 0, у Лозівському – у 0, у Красноградському – у 0, у Богодухівському – у 8

Нагадаємо, до України 24 лютого вторглися війська РФ. Ще з 4-ї ранку люди чули вибухи. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. Величезні черги до супермаркетів та аптек зберігаються щодня. У районі Харкова з 24 по 26 лютого тривали запеклі битви. По всьому місту чутно постріли, регулярно звучить сирена. У неділю 27 лютого вперше бої перейшли до міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися