У поліклініці №8 відновили проведення профоглядів: хто може скористатися послугою

У поліклініці, крім проходження оглядів, можна оформити санітарну книжку

У Харківській міській поліклініці  №8  відновили проведення профілактичних медичних оглядів для різних груп населення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Для містян доступні наступні види профоглядів: 

 - первинний (попередній) медичний профогляд, його проходять громадяни при влаштуванні на роботу; 

- періодичний медичний профогляд, який проводять для працюючого населення. Така послуга доступна при наявності договору на обслуговування, який укладається з підприємством і поліклінікою, а також списків співробітників, які мають проходити медогляд; 

- позачерговий медичний огляд, який проводиться за направленням роботодавця. 

Також харків'яни у поліклініці можуть оформити санітарну книжку.

Щоб пройти профмедогляд, потрібно звернутися до кабінету медоглядів №306 (3-й поверх). Кабінет працює з понеділка по п’ятницю, з 13:00 до 15:00. Про ймовірні зміни в розкладі роботи кабінету потрібно дізнаватися у реєстратурі поліклініки за тел.: 725-11-40, 725-11-41). 

Прийом ведеться за живою чергою без попереднього запису. При собі необхідно мати  направлення з місця роботи та паспорт. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 17 жовтня, почав працювати модульний заклад для амбулаторної допомоги жителям Салтівки. Медзаклад відкрили на розі вул. Академіка Павлова, 271 та вул. Солідарності, біля комплексу “Радмір”. У модульній амбулаторії є всі умови для роботи лікарів. До медзакладу зручно діставатися, адже поряд курсує громадський транспорт.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися