Як у Харкові відновили дитячу поліклініку після обстрілів

У поліклініці надають допомогу внутрішньо переміщеним особам

У міській дитячій поліклініці №1 фахівці провели ремонтні роботи та ліквідували наслідки ворожих обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У медичній установі замінили вітражні вікна, які були пошкоджені 3 квітня обстрілами російських  окупантів. Після капітального ремонту будівлі у холі поліклініки відкрили гардероб для відвідувачів, якого раніше тут не було, та пункт інформування пацієнтів.

picture

У Департаменті охорони здоров'я розповіли, що у поліклініці тривають роботи із забезпечення харків'ян якісним обслуговуванням харків'ян та адаптації внутрішньо переміщених осіб. ВПО можуть отримати у приміщенні поліклініки одяг, дитяче харчування та засоби гігієни.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 17 жовтня, почав працювати модульний заклад для амбулаторної допомоги жителям Салтівки. Медзаклад відкрили на розі вул. Академіка Павлова, 271 та вул. Солідарності, біля комплексу “Радмір”. Харківський міський голова Ігор Терехов взяв участь у відкритті амбулаторії. Він розповів, що будівля поліклініки №10, у якій харків'яни раніше отримували амбулаторну допомогу, була зруйнована у результаті ворожих обстрілів.  За словами голови міста, у модульній амбулаторії є всі умови для роботи лікарів. До медзакладу зручно діставатися, адже поряд курсує громадський транспорт. “Амбулаторія - невелика, але добре укріплена. Тут є все для того, щоб надавати людям допомогу”, - зазначив мер Харкова. 

У міській раді повідомили, що амбулаторія оснащена цифровим рентгеном та УЗД-апаратом, електрокардіографом, дефібрилятором. У медзакладі прийматимуть сімейні лікарі, невропатолог, хірург, отоларинголог, лікар УЗД і рентгенолог. Також там працюватиме кабінет вакцинації.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися