В одній з лікарень на Харківщині працівники отримують стимулюючу премію: деталі

Нестача кадрів, щомісячна стимулююча премія та ворожі обстріли - як працює Вовчанська ЦРЛ

Заступниця директора з медсестринства Вовчанської ЦРЛ Оксана Пономарьова розповіла, як колектив лікарні пережив окупацію та як відновлюють роботу медзакладу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Вовчанська громада знаходиться під ворожими атаками - ворог продовжує прицільно бити по цивільній інфраструктурі. Так, у другій половині грудня російські окупанти тричі вдарили по території центральної районної лікарні. За словами Оксани Пономарьової, було пошкоджено відділення екстреної невідкладної медичної допомоги, дві операційні. Також було влучання поруч із реанімаційним відділенням та у будівлю пральні.

До початку російської збройної агресії у лікарні працювали 316 осіб, наразі – 167 працівників. Через нестачу кадрів запросили на роботу лікарів-пенсіонерів. У лікарні розповіли, що заборгованості по заробітній платі немає. До того ж щомісяця персонал отримує стимулюючу премію. Виплачують тим, хто залишився працювати у лікарні.

Під час окупації працівники медзакладу змогли зберегти сучасне дороговартісне обладнання. Наразі лікарня надає повний спектр невідкладної медичної допомоги жителям двох громад – Вовчанської та Великобурлуцької. Однак планові втручання поки що не проводять.

Крім пацієнтів у лікарні перебувають мешканці громади, які втратили житло або тимчасово залишилися без опалення. Для проживання людей відвели окремий поверх.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Вовчанську після деокупації, попри постійні російські обстріли, поступово відновлюється життя.



Juhkikli

9 січня 2023, 13:37

Слава богу,шо я уйихпв з того засра...го вилчанска у 91му...Господь допомиг.!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися