На Харківщині друга людина успішно вилікувався від коронавірусу

В Україні на амбулаторному лікуванні перебувають 2706 пацієнтів

В Харківській області підтвердили 40 випадків інфікування коронавірусом, з них два пацієнта вилікувались. Про це розповіли у відділі комунікації Центру громадського здоров'я України.

Відзначається, що в Україні на амбулаторному лікуванні перебувають 2706 пацієнтів. Всього госпіталізували 1455 осіб, з них 62 дитини. На апараті штучної вентиляції легень знаходяться 72 людини.

"У результаті ускладнень, викликаних хворобою, померли 116 осіб, з них 62 чоловіки та 54 жінки. Серед померлих переважають люди віком від 50 років (86%)", - зазначили в ЦОЗ.

Всього 186 чоловік вже одужали - повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на ранок 16 квітня у Харківській області зафіксовано 40 випадків коронавірусу.

Читайте також: в аптеках Харкова можна купити тести на коронавірус. Примітно, що тести завезли ще минулого тижня, однак попиту на них немає. При цьому в Міністерстві охорони здоров'я радять проходити тестування тільки під наглядом лікаря і нагадують, що результат може бути псевдонегативним, якщо з моменту зараження пройшло менше трьох днів.




Джерело: https://phc.org.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися