У передмісті Харкова відновив роботу медзаклад: подробиці

Медичний заклад обслуговує 3 тис. мешканців селища, у тому числі 500 дітей

У селищі Кулиничі відновила роботу амбулаторія. Навесні медзаклад було пошкоджено у результаті ворожого обстрілу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Амбулаторія є філією Міської поліклініки №6. Щоб фахівці знову могли надавати якісну медичну допомогу мешканцям селища, будівельники провели необхідний комплекс відновлювальних робіт та налагодили роботу усіх комунікацій.  

У міській раді повідомили, що в амбулаторії обслуговують 3 тис. мешканців Кулиничів, у тому числі 500 дітей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у селах Печенізької громади у січні працював  "медичний десант" Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Харкова. Жителі та ВПО на деокупованих та віддалених територіях в селах Артемівка, Мартове, Приморське, П'ятницьке, Кицівка мали змогу отримати кваліфіковану медичну допомогу медиків третинного рівня допомоги.  Висококваліфіковані спеціалісти медичної мобільної бригади у складі кардіолога, гінеколога, педіатра, УЗД-діагноста, невропатолога жителям громади проводили безплатні обстеження, консультації та призначення лікування.

У Печенізькій громаді за шість днів роботи обласної бригади лікарів медичну допомогу отримали 424 жителі. У більшості звернень пацієнти потребували простої консультації, інколи – коригування лікування. Консультації лікарів потребували переважно літні люди, які тривалий час не мали можливості виїхати до районного чи обласного центру, звернутися за допомогою до вузькопрофільних спеціалістів і отримати повноцінне медичне обслуговування.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися