У Харківській області видаватимуть ліки: як отримати допомогу

Крім медичної, жителі громади можуть отримати психологічну допомогу

У Балаклійській громаді 2 березня відбудеться прийом лікарів від благодійної організації UK- Med. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Прийом спеціалістів розпочнеться з 10.00 в амбулаторії загальної практики сімейної медицини №4 (біля Балаклійського ліцею №4). Містяни можуть отримати:

– безплатну медичну консультацію лікаря терапевта;

– безплатні ліки, згідно з курсом лікування;

– рекомендації щодо направлення до інших профільних медичних спеціалістів;

– висновок лікаря та призначення лікування;

– першу психологічну допомогу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Балаклійська громада отримала важливу гуманітарну допомогу від Міжнародного медичного благодійного фонду AICM. У громаду передали вантаж з медикаментами та засобами гігієни. Допомогу передали для потреб мешканців громади та для забезпечення КНП “Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня”, Балаклійського центру медико-санітарної допомоги та Балаклійського територіального центру соціального обслуговування. Гуманітарна допомога цим медичним закладам дозволить надавати медичну допомогу жителями громади. “Наразі важливо забезпечити медичні заклади необхідними ресурсами, щоб вони могли виконувати свої функції та забезпечити належне лікування та підтримку населення”, - зазначили у міській раді.

У міськраді висловили слова щирої подяки благодійному фонду AICM за підтримку і гуманітарний вантаж. Зазначили, що він допоможе медичним закладам надати якісну медичну допомогу мешканцям Балаклійської громади.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися