В одну з громад Харківської області передали необхідне обладнання

Отримана допомога сприятиме швидкій реабілітації та лікуванню хворих в одній з громад Харківської області

Минулого тижня лікарня в Печенігах отримала гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Печенізького селищного голови Олександра Гусарова.

За словами селищного голови, гуманітарна допомога сприятиме швидкій реабілітації та лікуванню хворих. “Тепер у медзакладі більше можливостей для пересування й обстеження маломобільних пацієнтів”, - зазначив Олександр Гусаров.

У громаду передали шість багатофункціональних ліжок з електроприводом. Обладнання доправили в стаціонарне терапевтичне відділення. Завдяки цим електроліжкам лікарі зможуть якісніше обслуговувати пацієнтів, адже можна буде регулювати положення спинки або змінити положення для кінцівок хворого. 

Також у лікарню передали інвалідні візки, ходунці, столики приліжкові, медичні витратні матеріали, медичний одяг та інше. 

“Щодня прагнемо покращувати умови життя в тяжкому сьогоденні.  При найменшій можливості шукаємо партнерів, благодійників, готових допомагати жителям Печенізької громади. Радіємо, коли це вдається”, - зазначив селищний голова. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Печенізька громада отримала партію будівельних матеріалів та теплих речей для жителів. Благодійники передали: шифер, руберойд, OSB-плити, пароізоляційну плівку армовану, монтажну піну, цвяхи. Завдяки отриманій допомозі громада зможе також частково відремонтувати пошкоджені об'єкти соціальної та критичної інфраструктури. Також до Печенізької громади передали теплі ковдри, які видали внутрішньо переміщеним особам, зареєстрованим в громаді. До гуманітарного штабу передали 100 теплих ковдр.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися