У Харківській області зафіксовано 19 нових випадків коронавірусу

Кількість хворих коронавірусом перевищила сто осіб

Станом на 9:00 23 квітня на Харківщині зафіксовано 101 випадок коронавірусу. За добу приріст склав 19 осіб. Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я.

Відзначається, що в Україні кількість підтверджених випадків коронавірусу досягло 7170. З них 187 випадки - летальні, 504 пацієнта одужали після коронавірусу. Нових випадків за добу виявлено 578.

З початку 2020 року до Центру суспільного здоров'я України, який проводить дослідження на виявлення коронавірусу, надійшло 21058 повідомлень про підозру на COVID-19. Станом на ранок 23 квітня таких повідомлень 1409.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 22 квітня, у Харківській області коронавірус лабораторно підтвердили у 14 медпрацівників. Серед захворілих - лікарі, фельдшери, медичні сестри та інші медичні працівники. Найбільше хворих медиків - 5 лікарів працюють в Валківська ЦРЛ. У ХОДА з посиланням на обласний лабораторний центр повідомили, що жоден із хворих медиків не перебував за кордоном, 5 з 14 мали контакт з хворим коронавірусом.





Джерело: https://moz.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися