У Харківській області у травні безплатно видаватимуть ліки: як отримати

Лікарі вестимуть прийом з 8 до 21 травня

У Балаклії організовують роботу мобільної медичної бригади: експертну підтримку основних медичних послуг.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Лікарі вестимуть прийом з 8 до 21 травня. Команди оснащені сучасним медичним обладнанням, мають можливість проводити лабораторні дослідження. Експерти забезпечать:

  • консультацію гінеколога, спеціальні дослідження

  • консультацію кардіолога, спеціальні дослідження

  • огляд сімейного лікаря, спеціальні дослідження

  • видачу ліків за призначенням на 3-7 днів.

Також жителі громади можуть отримати психологічну допомогу. Психологи проконсультують і, за необхідності, перенаправлять для проведення лікування тривожних станів, посттравматичних стресових розладів та інших станів, які потребують допомоги.

“Прийом за адресою: м. Балаклія, вул. Соборна, 98 з 08.05.2023 ( з 15:00) до 21.05.2023 з 9:00 до 17:00, перерва з 13:00 до 14:00. Запис за телефоном: +38 (095) 495 07 48”, - наголосили у міській раді.

Надання медичної допомоги організували ГО “Інфекційний контроль в Україні” за підтримки благодійної організації Corus International.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що понад 1,5 тис. дітей з Холодногірського району отримали гуманітарну допомогу. Допомогу надали завдяки співпраці Координаційної ради волонтерів та Спілки волонтерів міста Харкова з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).  Діти у віці 3-12 років отримали уніфіковані комплекти сучасного одягу. Яким категоріям населення видали гуманітарну допомогу, можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися