Які нові послуги надають в одній з поліклінік Харкова

Щодня в кабінеті отримують лікування близько 10 дітей

У Міській дитячій поліклініці №2 відкрили кабінет рефлексотерапії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У кабінеті застосовують наступні методики:

  • голкотерапія;

  • поверхнева рефлексотерапія;

  • вакуумна терапія за допомогою медичних банок;

  • точковий масаж;

  • гомеосініатрія (введення гомеопатичних препаратів в біологічні активні зони).

Також у кабінеті проводять лікування та оздоровлення дітей з приводу вегетосудинної терапії, тикозного розладу, астенічного та астеноневротичного синдромів, енурезу, сколіозу, атопічного дерматиту, функціональних розладів міліарного тракту, гастритів тощо.

Щодня в кабінеті отримують зазначені послуги близько 10 дітей, які проходять 10-20 процедур на курс лікування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові поліція притягнула до відповідальності батька. Він залишив маленьких дітей без нагляду. У п'ятницю, 5 травня, поліцію повідомили, що з гуртожитку у Київському районі до лікарні доставили жінку у стані сильного алкогольного сп’яніння, яка проживала з чоловіком та двома дітьми 1 і 3 років. За адресою виїхали працівники ювенальної превенції ХРУП № 1. За місцем проживання родини правоохоронці виявили, що батько пішов на роботу та залишив у помешканні двох дітей без догляду дорослих. Медики, що прибули за викликом, виявили у 3-річного хлопчика травму голови.

“Обох дітей доставили до лікарні. Відносно чоловіка поліцейські склали адміністративний протокол за неналежне виконання своїх обов’язків. Питання щодо повернення батькам малечі вирішуватиметься службою у справах дітей”, - повідомили у поліції Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися