На Харківщині коронавірус виявили у 84 медиків

З підозрою на коронавірус госпіталізували 102 людини

У Харківській області COVID-19 виявили у 84 медиків. Про це повідомили у відділі комунікації Харківської облдержадміністрації.

За даними відомства, за останню добу в області зафіксували 11 випадків захворювання коронавірусом у жителів Харкова, а також Харківської та Валківського районів.

"У лікарні госпіталізували 144 особи (з них один підключений до апарату ШВЛ, 3 - на кисневої підтримки). Ще 177 осіб перебувають на самоізоляції", - розповіли в ХОДА.

В облдержадміністрації також зазначили, що з підозрою на коронавірус госпіталізовано 102 особи, 32 - на самоізоляції. За весь період реєстрації в області зафіксували 361 випадок коронавірусу, 37 хворих одужали, 9 пацієнтів - померли.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харківській області від коронавірусу помер ще один чоловік, а загальне число підтверджених випадків зараження досягло 361. В одному з випадків зараження призвело до летального результату. Таким чином, загальне число померлих тепер складає дев'ять осіб. Читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися