У Харкові жінки отримали особливі подарунки

На зустрічі фахівці торкнулися психологічної проблеми багатьох мам - емоційного вигорання

У Харкові відбувся тренінг для майбутніх і молодих мам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Захід був організований до Дня матері. Важливі подробиці планування та ведення вагітності обговорили з жінками акушер-гінеколог Ольга Гребенюк і психолог-практик Юлія Онищенко. Також на зустрічі фахівці торкнулися психологічної проблеми багатьох мам - емоційного вигорання. Крім того, молоді та майбутні мами отримали невеликі подарунки від партнерів проєкту “Карта харків’янина” - салону краси “Етуаль” та мережі центру розвитку дитини “Мамин Дом”. 

Зустріч організували та провели з ініціативи Харківського міського голови Ігоря Терехова та робочої групи проєкту “Картка харків’янина” за підтримки Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові триває практика проведення відкритих спортивних тренувань. Реалізовувати програму почали у січні 2023 року. 

У міській раді розповіли, що днями відкрите тренування з брейкінгу відбулося у школі танців All stars. Його провели тренери Центру вуличних культур Street culture. У рамках заходу харків'яни познайомилися з вуличними культурами та взяли участь у майстер-класі з брейкінгу. Також присутні мали змогу опанувати навички тімбілдингу. У заході взяли участь близько 40 дітей віком від 7 до 12 років. Вони отримали подарунки від Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту та Благодійного фонду “Карітас Харків”.

Детальніше про відкрите тренування можна дізнатися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися