Як харків'ян вчили танцювати (ФОТО)

У рамках заходу харків'яни познайомилися з вуличними культурами

У Харкові триває практика проведення відкритих спортивних тренувань. Реалізовувати програму почали у січні 2023 року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міській раді розповіли, що днями відкрите тренування з брейкінгу відбулося у школі танців All stars. Його провели тренери Центру вуличних культур Street culture. У рамках заходу харків'яни познайомилися з вуличними культурами та взяли участь у майстер-класі з брейкінгу. Також присутні мали змогу опанувати навички тімбілдингу.

У заході взяли участь близько 40 дітей віком від 7 до 12 років. Вони отримали подарунки від Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту та Благодійного фонду “Карітас Харків”.

Тренери, які проводили майстер-клас, отримали грамоти від директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олександра Власенка.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові провели фестиваль науки “Світло, що дає надію!”. Гості фестивалю могли відвідати лабораторно-експериментальну та спортивно-оздоровчу зони. Також були організовані вікторини та майстер-класи з програмування, фінансової грамотності, бізнесу, психології та ін. Мета заходу - популяризація знань та мотивація учнів до якісної освіти шляхом наочних демонстрацій, майстер-класів, вікторин та інших методів STEM-освіти.

Організаторами заходу виступили – Національний технічний університет “Харківський політехнічний інститут”, Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту за підтримки Департаменту освіти та міжнародних наукових товариств-партнерів SPIE та Optica.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися