Жителів Харківщини закликали підтримати корисну ініціативу

Працівники Дергачівської адміністрації здали 18 літрів крові

Працівники Дергачівської військової адміністрації та міської ради напередодні Всесвітнього дня донора крові взяли участь у зборі крові на потреби Збройних сил України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка.

40 працівників адміністрації здали 18 літрів крові, яка допоможе врятувати життя українських захисників. 

“Шановні мешканці Дергачівщини, закликаємо вас підтримати цю корисну ініціативу! Ви можете долучитися до здачі крові у Харківському центрі крові з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 15:00, щосуботи з 08:00 до 13:00”, - звернувся до жителів громади начальник Дергачівської МВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Куп’янському районі Харківської області спеціалісти ДУ “Харківський ОЦКПХ МОЗ” продовжують контролювати стан атмосферного повітря у зв’язку з розгерметизацією аміакопроводу Тольятті – Одеса. 

За вихідні дні 7-8 червня та станом на 9:00 12 червня в атмосферному повітрі на території м. Куп’янськ вміст аміаку не перевищує гранично допустиму концентрацію. “Контроль за станом атмосферного повітря здійснюється держустановою щоденно”, - повідомили у ДУ “Харківський ОЦКПХ МОЗ”.

Також впродовж вихідних днів проводились лабораторні дослідження проб атмосферного повітря у м. Балаклія та м. Ізюм. Перевищень вмісту аміаку не виявлено.

Жителів Харкова та області попередили про небезпечність вживання деякої риби. У ДУ “Харківський ОЦКПХ МОЗ” нагадали, що на Дніпропетровщині внаслідок знищення росіянами Каховської ГЕС почався масовий мор риби.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися