У Харкові деякі жінки можуть отримати особливу допомогу

Направлення на процедуру видають акушери-гінекологи

Вагітні жінки можуть отримати послугу з надання психологічної допомоги з використанням окулярів віртуальної реальності. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Послугу надають у поліклініці №8.

У Департаменті охорони здоров’я розповіли, що нове обладнання слугує однією зі складових всебічної підготовки майбутніх матусь та їхніх малюків до фізіологічних пологів.Також обладнання допомагає знизити стрес, забезпечити релаксацію та позитивно впливає на психологічний стан жінок.

У департаменті наголосили, що очікування материнства - один із найважливіших періодів життя жінки. Тому гарний настрій, розслаблення, подолання тривожності та страху перед пологами відіграє важливу роль у цьому. 

“Направлення на процедуру видають акушери-гінекологи, які супроводжують вагітність пацієнток поліклініки №8. Вагітні жінки, які перебувають на обліку в інших медзакладах, також можуть записатися на послугу в нашій поліклініці”, - уточнили у департаменті.

Телефон для довідок: 725-11-49.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Немишлянському районі територіальний центр надання соціальних послуг надає допомогу деяким жителям Харкова.

“Зміст та обсяг соціальної послуги для кожного отримувача визначається залежно від ступеня індивідуальних потреб, що зазначається в договорі. За результатами опитування всі, хто отримують послугу по догляду вдома, відзначають покращення емоційного і психологічного стану”, - розповіли у районному терцентрі.

Яку допомогу можуть отримати пенсіонери в Харкові, читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися