Хто у Харкові може безоплатно отримати особливе лікування

Пацієнти з реабілітаційним діагнозом та за наявності показань отримують кінезолікування безоплатно

У відділенні відновного лікування у міській поліклініці №8 працює комплекс “Гравітон-1”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Комплекс - це спеціально розроблена система, що використовує принцип гравітації для покращення фізичної реабілітації пацієнтів з різними захворюваннями і травмами.  

Вона дозволяє здійснювати кінезотерапію з меншим навантаженням на суглоби та м'язи пацієнта, що особливо важливо для людей з обмеженою фізичною активністю або з певними обмеженнями в русі.

Послуга у поліклініці №8 надається у наступному порядку: пацієнти з реабілітаційним діагнозом та за наявності показань отримують кінезолікування безоплатно; паперове направлення може надаватися лікарями будь-якого медичного закладу. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вагітні жінки можуть отримати послугу з надання психологічної допомоги з використанням окулярів віртуальної реальності. Послугу надають у поліклініці №8. У Департаменті охорони здоров’я розповіли, що нове обладнання слугує однією зі складових всебічної підготовки майбутніх матусь та їхніх малюків до фізіологічних пологів.Також обладнання допомагає знизити стрес, забезпечити релаксацію та позитивно впливає на психологічний стан жінок.

Очікування материнства - один із найважливіших періодів життя жінки. Тому гарний настрій, розслаблення, подолання тривожності та страху перед пологами відіграє важливу роль у цьому. 

Як отримати направлення та психологічну допомогу можна детально дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися