Дітям у Харкові безплатно надають особливу допомогу: подробиці

Управління підписало 31 угоду з реабілітаційними установами на суму 527 тис. грн

Деякі діти з Харкова проходять реабілітацію в різних регіонах України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

З початку року 17 дітям з інвалідністю з Основ’янського району безплатно надали реабілітаційні послуги у відповідних установах в різних регіонах України.

На 2023 рік за напрямом “Відшкодування вартості реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю” Управління соціального захисту населення Адміністрації Основ’янського району отримали фінансування на загальну суму 648 тис. грн. Управління підписало 31 угоду з реабілітаційними установами на суму 527 тис. грн, за 17-ма з них діти вже отримали реабілітаційні послуги на суму 291 тис. грн.

“Отримати детальну інформацію щодо надання реабілітаційних послуг  та записатися на прийом батьки дітей з інвалідністю, які проживають в Основ`янському районі, можуть за тел.: (057) 725-31-80, (099) 432-80-35”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові поліцейські тимчасово вилучили дітей з неблагополучної родини. У поліції розповіли, що отримали повідомлення громадян щодо дівчинки 11 років, яка приходить на дитячий майданчик в брудному одязі, просить їжу або гроші на їжу. Також повідомлялося, що дівчинка залишається на вулиці допізна. Люди інколи відводили її додому, але батьки ніколи не зустрічали і не шукали дитину.

Спеціалісти встановили, що помешкання, де живе дівчинка, знаходиться в антисанітарному стані, там брудно, стоїть сморід, діти сплять без постільної білизни, на одному ліжку разом із бабусею та прабабусею. Що буде з дитиною, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися