Скільки витратять на частковий ремонт поліклініки у Харкові

Закупівлю провели без використання електронної системи

Комунальне некомерційне підприємство “Міська поліклініка № 3” Харківської міської ради підписало угоду на проведення ремонтних робіт. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію тендеру, розміщену на сайті Prozorro

В угоді йдеться про капітальний ремонт з облаштування входу до кабінету чергового лікаря будівлі КНП "МП№3" ХМР, розташованої за адресою: м. Харків, вул. Рибалка, 12.

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг - 30 вересня 2023 року.

Переможцем тендеру стала фізична особа - підприємець Дрозд Ігор Іванович. Вартість робіт - 227 216 грн.

Варто зазначити, що закупівлю провели без використання електронної системи.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що цього року у Харківській області планують розпочати відновлення Ізюмської лікарні. За попередніми підрахунками проєкт відновлення медзакладу коштуватиме 15 млн грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що у зборі коштів допомагають міжнародні партнери. Проєкт відновлення медзакладу реалізується за підтримки першої леді України Олени Зеленської.

За словами очільника ХОВА, є домовленості з Міністерством охорони здоров’я щодо фінансування і придбання медичного обладнання до медзакладу. Пріоритет – операційне. “Необхідно максимально швидко налагодити високоякісне надання медичних послуг для місцевого населення", – зазначив Олег Синєгубов.

Детальніше про відновлення лікарні читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися