Що відбувалося у харківській лікарні (ФОТО)

Навчання у харківській лікарні проводять не вперше

В одній з міських лікарень Харкова відбулися навчання, їх проводили інструктори Міністерства охорони здоров’я України. Про це повідомляють “Коментарі.Харків” з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Директор установи розповів, що персонал лікарні відпрацював надання невідкладної медичної допомоги пораненим після масового ураження. До навчання долучили близько 25 медичних працівників. Інструктори МОЗ високо оцінили професіоналізм харківських лікарів.

Директор лікарні повідомив, що такі навчання проводили і навесні. Мета навчання - налагодити чітку координацію дій медперсоналу, якщо виникне потреба у наданні допомоги після масового ураження населення.

У Харківській міській раді нагадали, що в умовах повномасштабного вторгнення Росії ця лікарня надає кваліфіковану медичну допомогу мешканцям Харкова, зокрема, постраждалим внаслідок обстрілів, а також українським захисникам.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові вихідними провели колективний велопробіг “Непереможні”, у якому взяли участь працівники комунальних підприємств міста. 

У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту розповіли, що до заходу долучилися понад сто співробітників 23-х комунальних підприємств. Учасники велопробігу стартували від Велоцентра і подолали дистанцію в 10 км. Усі учасники на згадку про заїзд отримали пам'ятні медалі.

Першим подолав дистанцію співробітник КП “Харківводоканал”. Він отримав подарунок від директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олександра Власенка.

Детальніше про велопробіг читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися