Курсантів одного з харківських вузів перевіряють на коронавірус

Повторний тест дав негативний результат

У Харкові СОVID-19 підозрюють у чотирьох курсантів університету Повітряних Сил ім. В. Кожедуба. У навчальному закладі розповіли, що минулого тижня курсанти льотного факультету університету перед відправленням на льотно-лікарську комісію у Вінниці пройшли тестування на наявність коронавірусу.

За результатами досліджень, які надійшли увечері 23 травня, у чотирьох курсантів тест дав позитивний результат.

Командування університету разом з представниками медичної служби вирішило провести повторний експрес-тест зазначеним курсантам та особам, які контактували з ними. За результатами проведеного обстеження наявність коронавирусної інфекції не підтвердилося   в жодному  з випадків.

Так, сьогодні, 25 травня, курсантів направили до харківського військового госпіталю, де вони пройдуть додаткові ПЛР тести на коронавірус.

В університеті відзначили, що зараз курсанти ізольовані і знаходяться під постійним медичним контролем. Стан їх здоров'я задовільний, клінічні прояви захворювання відсутні.

Раніше портал "Коментарі. Харків" писав, що станом на 9:00 25 травня в Харківській області лабораторно підтвердили 912 випадків коронавірусу.



Джерело: http://univd.edu.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися