Що відбувається в одній з лікарень у Харківській області (ФОТО)

Загальна вартість відновлювальних робіт становить 9 млн грн

До кінця жовтня у селищі Лісне планують відновити амбулаторію. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради.

Амбулаторію в селищі Лісне Харківського району відбудовують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії та місцевого бюджету. Загальна вартість об’єкта становить 9 млн грн.

Амбулаторія в Лісному отримала пошкодження внаслідок російської агресії минулого року, біля будівлі було кілька влучань.

За словами першого заступника начальника Харківської РВА Володимира Усова, на сьогодні в селищі Лісне проживає понад 1000 осіб, тому відновлення амбулаторії для них надзвичайно важливе.

Селище Лісне є одним з населених пунктів, яке опинилося під ворожими ударами з перших днів повномасштабного вторгнення рф.

Зараз в амбулаторії проводиться утеплення горищного перекриття та фасаду, також робітники влаштовують підлогу. Майже на 100 % зроблено дах, паралельно виконують електромонтажні роботи.

Виконроб Олексій Полюхович розповів, що планують також розширення каналізаційних мереж, тобто у кожному робочому приміщенні медиків буде розгалужена система водопроводу. Пізніше буде повністю замінено вхідну групу та проведено зовнішні роботи з благоустрою. Планують встановити лавки, підготувати велосипедну парковку. А на ґанку однією з обов’язкових умов проєкту є встановлення пандуса для маломобільних груп населення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що зміниться у прифронтових населених пунктах харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися