Як у Харкові заробляють на коронавірусі (Фото)

Харків'яни заробляють гроші на паніці, пропонуючи коронапіццу і одноразові маски, які нібито захистять від від коронавірусу

Виявляється, коронавірус може стати не лише причиною світової економічної кризи, а й способом заробітку. Ледве ЗМІ повідомили про нову загрозу для людства, спритні харківські шахраї тут же розмістили на ОЛХ оголошення про продаж вакцини від коронавіруса. Ціна порятунку від напасті – всього 2500 грн. Скільки бажаючих вже щепилося від китайського вірусу, можна тільки гадати – оголошення провисіло на ОЛХ тиждень, зараз його не знайти.

picture

А ось упаковку особливих противірусних масок для захисту від коронавірусу все ще можна купити – просять лише 200 грн за 50 штук. Особливий упор роблять на тому, що їх виготовили в Німеччині, і в масці аж чотири шари замість звичних трьох.

picture

Примітно, що упаковку з 50 одноразових масок можна купити за ціною від 60 грн – хоч в аптеці, хоч на оптовому складі. І ніде про особливі маски, здатні зупинити коронавірус, не чули.

picture

Далі за всіх пішла Smilepizza, яка обіграла загрозливу назву "коронавірус" в найменуванні свого продукту – Коронапіцца. У рекламних постерах ковбаски і сир перебували на формі, яка повторює обрисами вірус. Здається, ніхто до Smilepizza не зміг так іронічно посміятися над загрозою.

picture

Кілька діб зображення піци з шокуючою назвою гуляло соцмережами, однак сьогодні зник і постер, і позиція. Точніше, тепер "Коронапіцца" називається "Скажені ковбаски" і коштує 125 грн за маленьку і 230 грн за велику. Що саме спонукало адміністрацію піцерії відмовитися від сміливого маркетингового ходу, не вдалося дізнатися – у закладі кидають трубку, щойно почувши питання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися