Французький благодійний фонд допоможе медзакладам в одній з громад Харківщини

Директорка фонду відвідала Лозівську громаду

Директорка асоціації “Медична та благодійна допомога Франція-Україна” відвідала заклади медичної та соціальної сфери Лозівської громади. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "LozovaNews".

У стаціонарному відділенні № 1 Діана Дольс вивчала потреби у ремонті другої частини неврологічного відділення. У реабілітаційному центрі Жемчужинки  оглянула  приміщення, які планують відремонтувати та облаштувати для розширення реабілітаційних послуг дорослих дітей з інвалідністю. Цьому напрямку роботу наразі у Центрі приділяють велику увагу.

"Переважно наша допомога зосереджена на медицині - це обладнання і ліки.  Також організація працює у напрямку забезпечення генераторами, фільтрами для очищення води, займається питаннями водопостачання. Надає допомогу освітнім закладам і потребуючим верствам населення. Сьогодні вивчали потреби у Лозовій, розглядатимемо можливості допомоги", - зазначила директорка фонду.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський подякував французькій стороні за допомогу  громаді. Отримані з початку повномасштабного вторгнення генератори, у тому числі і від Франції, дали змогу забезпечити роботу підприємств критичної інфраструктури у зимовий період. Також неодноразово громада отримувала ліки та засоби гігієни для медустанов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про можливий початок співпраці Лозової з містом у Австралії. 7 вересня, в режимі зум-конференції керівники Лозівської громади зустрілися з мером Едвард-Рівер Петою Беттс та представником мерії Філом Стоуном. Лозову представили Лозівський міський голова Сергій Зеленський, секретар міської ради Юрій Кушнір та начальник управління економіки Сергій Гранкін. Очільники міст вивчали напрямки взаємодії та домовилися, що укладуть договір про співпрацю між Лозовою та Едвард-Рівер, як містами-побратимами. Презентуючи Лозівську громаду, начальник управління економіки міської ради Сергій Гранкін розповів потенційним партнерам про те, що у період з 2015 по 2023 рік у громаді реалізовано понад 200 різноманітних проєктів на суму 500 мільйонів гривень. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися