Статистика коронавірусу 5 червня: у Харківській області - ще один летальний випадок

За добу коронавірусом в Харківській області захворіло 30 осіб

Ослаблення карантину, схоже, не пішло на користь українцям. Станом на 5 червня, у Харківській області лабораторно підтвердили 1196 випадків коронавірусу. За добу захворіло 30 осіб, передає Рада національної безпеки і оборони України.

За добу в регіоні додалася ще одна смерть в результаті ускладнень коронавірусу. Таким чином, кількість жертв збільшилася до 51-го. При цьому одужали від коронавірусу 474 пацієнта.

За минулу добу нових випадків інфікування по Україні в цілому знову більше, ніж півтисячі. При чому, цього разу нових пацієнтів з коронавірусом майже вдвічі більше, ніж тих, хто COVID-19 переміг. За даними МОЗ на ранок п'ятниці, 5 червня, коронавірус в Україні підхопили ще 553 пацієнта.

Слід зауважити, що все ж цей показник не рекордний і він трохи нижче, ніж був напередодні. Вчора в Міністерстві охорони здоров'я оголосили про 588 нових випадків за добу. Так що, нехай і незначний, але певний спад є.

Разом з тим, відразу 15 чоловік за добу померли від коронавірусу. Тепер загальне число загиблих досягло 762 осіб. Перемогли коронавірус вже 11 342 пацієнта. 330 з них - за минулу добу. В цілому, з початку спалаху 25 964 українців підхопили COVID-19. Найбільше хворих у Чернівецькій, Львівській областях та Києві.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися