Французькі партнери допоможуть медзакладам на Харківщині

Зокрема директорка фонду відвідала лікарню в Дергачах та донорський центр у Харкові

З роботою та потребами медичних та соціальних закладів області ознайомилася оперативна директорка Асоціації "Медична та благодійна допомога Франція-Україна" Діана Дольс. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської обласної ради.

Під час свого візиту на Харківщину вона відвідала Дергачівську центральну лікарню, КНП ХОР "Обласний центр крові" та інші медичні установи комунальної власності Харківської обласної ради.

Під час візиту до Дергачівської центральної лікарні Діана Дольс з директоркою лікарні Світланою Бережною обговорили нагальні потреби закладу. За словами Бережної на сьогоднішній день є необхідність у придбанні спеціального обладнання для лікарні.  Медичний заклад не зупиняв своєї роботи від початку воєнного вторгнення РФ на територію Харківської області. Медики цілодобово надавали допомогу жителям громади. Внаслідок російських обстрілів медичний заклад частково зазнав руйнувань.

В КНП ХОР "Обласний центр крові" Діана Дольс ознайомилася з умовами роботи центру, відвідала приміщення, де наразі проходить прийом донорів. Для стабільної роботи та розвитку центру необхідне спеціалізоване обладнання для забору, обробки та зберігання донорської крові.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про допомогу медзакладам Лозівщини від французького благодійного фонду. Директорка асоціації “Медична та благодійна допомога Франція-Україна” відвідала заклади медичної та соціальної сфери Лозівської громади. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "LozovaNews". У стаціонарному відділенні № 1 Діана Дольс вивчала потреби у ремонті другої частини неврологічного відділення. У реабілітаційному центрі Жемчужинки  оглянула  приміщення, які планують відремонтувати та облаштувати для розширення реабілітаційних послуг дорослих дітей з інвалідністю. Цьому напрямку роботу наразі у Центрі приділяють велику увагу. "Переважно наша допомога зосереджена на медицині - це обладнання і ліки.  Також організація працює у напрямку забезпечення генераторами, фільтрами для очищення води, займається питаннями водопостачання. Надає допомогу освітнім закладам і потребуючим верствам населення. Сьогодні вивчали потреби у Лозовій, розглядатимемо можливості допомоги", - зазначила директорка фонду.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися