У Харкові відновлюють обласну травматологічну лікарню

У верхні поверхи медзакладу росіяни торік влучили ракетою

Тривають відновлювальні роботи Харківської обласної клінічної травматологічної лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Комплекс обласної травматології зазнав ворожих ударів навесні минулого року. Одна з ракет влучила в верхні поверхи, де розміщувались рентген-кабінет та клінічна діагностична лабораторія. Під час підготовки до відновлювальних робіт будівельникам довелось демонтувати стіни, підлогу та стелю. Ремонтні роботи в медзакладі здійснюють за рахунок обласного бюджету.

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник Михайло Харнам проінспектував процес відновлення.

"Було замінено інженерні комунікації. Розведено вентиляційні канали. Тривають штукатурні та оздоблювальні роботи в кабінетах та коридорах. Окремо приводиться до ладу вхідна група та пандус. Усі роботи виконуються з огляду на медичні та технічні норми", - розповів Михайло Харнам.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про завершення ремонту дахів в обласній лікарні Харкова. У Харківській обласній дитячій клінічній лікарні продовжується ремонт з ціллю підготуватися до зими. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.  Нині будівельники завершують ремонт дахів трьох корпусів медзакладу, продовжують замінювати вибиті вікна. Ремонтні роботи виконують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії та спів фінансування з обласного бюджету. За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник Михайло Харнам перевірив хід відновлювальних робіт лікарні, що постраждала внаслідок ворожих ударів. "Навіть під час наймасованіших атак на Харків Обласна дитяча клінічна лікарня не припиняла свою роботу. Лікарі оперували дітей, які дістали поранень внаслідок дій окупантів. Для нас це стратегічно важливий об’єкт і процес його відновлення на особистому контролі начальника Харківської ОВА. Також оглянув інші пошкоджені приміщення медзакладу, щоб крок за кроком привести їх до ладу", - зазначив Михайло Харнам.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися