В місті на Харківщині відбувся день донора

Пункт для здачі крові працював у лікарні міста Первомайський

У лікарні міста Первомайський на Лозівщині працював донорський пункт для здачі крові. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію з соцмереж Первомайського міського голови Миколи Бакшеєва.

5 жовтня донорський пункт, з метою здачі крові для збереження іншого життя, відвідало 47 осіб.

"Медпрацівники Первомайської лікарні висловлюють щиру подяку добровільним донорам за їх благородний вчинок. Наступний донорський день відбудеться в кінці листопада", - написав Микола Бакшеєв.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про допомогу міжнародної релігійної організації мешканцям Первомайського. Мешканці 8 та 10 будинків 6 мікрорайону, які постраждали внаслідок ракетного удару, отримали матеріали для відбудови своїх помешкань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Первомайського міського голови Миколи Бакшеєва. Матеріали надала Всесвітня лютеранська організація спільно з громадською організацією "Спільна справа для людей". "Дякуємо за розуміння, проявлене милосердя та чуйність до проблем людей, які потребують підтримки!", - написав Микола Бакшеєв.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про хід голосування за нову назву Первомайського на Лозівщині. 28 вересня відбулася чергова сесія Первомайської міської ради. Депутати вже вчетверте провалили голосування за перейменування міста у Добродар. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на соцмережі Первомайської міської ради. "Знову піднімались питання про перейменування міста та зупинок. За Добродар знову голосів не назбиралось. Представники опозиції знову шукали свої аргументи "проти"", - зазначається в дописі на сторінці міськради. Депутат від "Блоку Кернеса - за успішний Харків" Віктор Намчук напередодні розкритикував формат голосування за нову назву Первомайського. Він не визнає результатів голосування, оскільки, на його думку, в ньому брало участь замало людей. "Депутати своєю позицією дали зрозуміти, що ми підтримаємо ту назву, яку підтримує більшість городян. Для цього треба провести нормальне громадське слухання, не один тур у турборежимі, а у два тури. І організувати нормальну демократичну топонімічну комісію і закрити це питання", - зауважив Намчук.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися