Що робиться у Харківській області через дії рф

Як здати кров у Харкові та області

У Харківському обласному центрі служби крові подякували громадянам та нагадали, як здати кров, повідомляють "Коментарі. Харків".

У дефіцитах Центра крові винна тільки рф. І от як вже майже 1,5 року ми дякуємо всім Вам, що не приходиться вистрибнути зі штанів, щоб закрити ці дефіцити. Ми дякуємо, що Ви залишаєтесь такі легкі на підйом. Розуміючи ситуацію. Не забуваючи про війну”, - наголосили в обласному центрі.

Також наголосили, що донорської крові багато не буває. “На жаль. Особливо зараз. Тож Ваша підтримка залишається життєво необхідною”, - зауважили у центрі.

Жителям Харкова та області нагадали, що здати кров можна:

  • на Клочківській, 366 з понеділка по пʼятницю з 08:00 до 15:00, кожну суботу з 08:00 до 13:00;

  • в ТРЦ Нікольський, у вівторок, четвер, суботу з 09:00 до 14:00. 

“Обидва пункти працюють під час повітряних тривог. З собою мати лише паспорт, можна “Дія”. Попередній запис не потрібен”, - пояснили у центрі.

Напередодні у Центрі повідомили про дефіцит усіх негативних груп крові, а 4- немає зовсім.

А тим часом у Близнюківській громаді повідомили, що щочетверга селищна рада забезпечує донорів підвозом до найближчого місця донації у Лозовій. Записатися можна за телефоном - 050 700 99 99.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що працівники дошкільного закладу №349 в Основ'янському районі допомагають 92-й штурмовій бригаді ЗСУ

У Харківській міськраді розповіли, що військовим передають продуктові набори та речі першої потреби. Також працівники дошкільного закладу плетуть для військових  маскувальні сітки, готують домашню випічку, щоб захисники відчували затишок та тепло. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися