У Харкові збирають харчові продукти: хто отримає допомогу (ФОТО)

У Харкові збирають продукти та смаколики для військових

Працівники дошкільного закладу №349 в Основ'янському районі допомагають 92-й штурмовій бригаді ЗСУ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міськраді розповіли, що військовим передають продуктові набори та речі першої потреби. Також працівники дошкільного закладу плетуть для військових  маскувальні сітки, готують домашню випічку, щоб захисники відчували затишок та тепло. 

“Нещодавно військовим відправили медикаменти та гігієнічні засоби, консервацію, солодощі, сухі супи та маскувальні сітки разом із побажаннями якнайшвидшої перемоги”, - повідомили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в одній з громад на Харківщині звернулися до жителів з проханням зібрати харчові продукти. Олексіївській громаді звернулися до жителів з проханням про допомогу, повідомляють "Коментарі. Харків". “Олексіївська громада об'являє збір консервації, сільськогосподарської продукції (морква, столовий буряк, капуста, картопля, цибуля, часник) для харчування хворих які   знаходяться на лікуванні в Первомайській ЦРЛ”, - звернулися до жителів громади. Мешканців просять приносити продукцію в Олексіївський дитячий садок та адміністративні будівлі старостинських округів.

Початок збору - 10 жовтня, кінцева дата збору 30 жовтня. Пункти збору працюють кожен день з 8:00 до 15:00, крім суботи та неділі. “Просимо всіх небайдужих долучитися до збору! Разом ми сила! Слава Україні!”, - наголосили у громаді. 

А де видають продуктові набори та як отримати допомогу жителям Харківщини, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися