На Харківщині завтра можна безкоштовно отримати медикаменти

Консультації безплатні та надаються усім охочим

У вівторок, 24 жовтня, мешканці Олексіївської громади та внутрішньо переміщені особи можуть отримати медичну допомогу.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Олексіївської громади. 

“У вівторок, 24 жовтня, з 11:00 до 14:00 у приміщенні ФАП с.Олексіївка, за адресою вул. Центральна, 18, відбудеться консультативний прийом представниками благодійної організації "Благодійний фонд “Прем'єр Уржанс Інтернасьональ”, - повідомили у громаді.

Діяльність фонду охоплює: 

  • медична допомога,

  • допомога психолога,

  • допомога у сфері захисту,

  • безоплатні медикаменти.

“Консультації безплатні, та надаються усім охочим!”, - йдеться у повідомленні громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Богодухівській міській раді повідомили про відновлення з 23 жовтня видачі гуманітарної допомоги у Богодухівському ліцеї №3.

Отримати продуктові набори можуть жителі усіх населених пунктів Богодухівської громади наступних категорій: 

- жінки, які виховують дітей до 3-х років (продуктовий набір, не дитяче харчування). При собі потрібно мати наступні документи: паспорт, довідка ВПО, свідоцтво про народження дитини,

- родини мобілізованих мешканців громади (документи: паспорт, документ, що посвідчує родинні стосунки (свідоцтво про шлюб/свідоцтво про народження),  довідка ВПО, довідка, що підтверджує факт мобілізації.

Також отримати продуктові набори можуть особи 80+, окрім тих, хто перебуває на обслуговуванні у КЗ “Центр надання соціальних послуг” та осіб з інвалідністю. Отримати допомогу можуть тільки мешканці Богодухова, а також сіл Семенів Яр, Москаленки, Паляничники, Мусійки. При собі потрібно мати паспорт та довідку ВПО.

Детальніше про умови отримання допомоги можна дізнатися за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися