Чим напередодні займалися працівники харківської поліклініки (ФОТО)

Дехто з працівників поліклініки здавав кров уперше

Працівники Міської дитячої поліклініки №12 долучилися до донорської акції “Твоя кров може воювати”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У міськраді розповіли, що дехто з них здавав кров уперше, але за два місяці вони готові повернутися, щоб знову зробити донації для українських військових. 

“Якщо наша кров буде корисна комусь, хто боронить Україну, та врятує чиєсь життя, то ми тільки раді. Це найменше, що ми можемо зробити для наших захисників”, - переконані донори.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в одному з районів Харкова ввели карантинні обмеження. 

Харкові 27 жовтня безпритульний агресивний собака вкусив двох чоловіків. На шостий день (01.11.2023) собака загинула. Постраждалі 01.11.2023 та 02.11.2023 звернулися до лікарів, обох направлено на лікування.

Згідно зі звітом Харківської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів про результати дослідження патологічного матеріалу №001272п.м./23 від 01.11.2023 у загиблої собаки підтверджено захворювання на сказ. 

Відповідно до вимог чинного законодавства 3 листопада 2023 було накладено карантинні обмеження на частину території Індустріального району м. Харкова, обмежену: вул. Сергія Грицевця, вул. Кулешова, вул. Олександра Зубарева, пр-д. Кільцевий та затверджено План заходів з метою ліквідації осередку сказу.

Детальніше про загрозу від хворих на сказ тварин читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися