На привокзальній площі у Харкові зібралися містяни: що сталося (ФОТО)

Спеціалісти спілкувались з мешканцями та гостями міста

У четвер, 23 листопада, на привокзальній площі м. Харкова відбувся комунікаційний захід для населення, присвячений Всесвітньому тижню обізнаності про антибіотики. Організатори заходу – фахівці ДУ “Харківський ОЦКПХ МОЗ”, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Спеціалісти спілкувались з мешканцями та гостями міста з метою підвищення обізнаності населення про антибіотикорезистентність.

Під час заходу фахівці установи роз’яснювали як правильно приймати  протимікробні препарати, про стійкість до антибіотиків та про небезпеку  необгрунтованого вживання ліків. Також спеціалісти надавали поради щодо профілактики інфекційних хвороб та важливість своєчасної вакцинації з використанням інформаційних листівок та інших засобів наочної агітації.

“Висловлюємо щиру подяку керівництву регіональної філії “Південна залізниця” АТ “Укрзалізниця” за сприяння в проведенні комунікаційного заходу”, - зазначили у центрі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у четвер, 23 листопада, об 11:00 з першої колії Центрального залізничного вокзалу на Харківщину відправився Food Train

В “Укрзалізниці” пояснили, що цей унікальний поїзд-кухня вирушив до Харкова та Ізюма, щоб приготованими у ньому святковими стравами подякувати тим, хто своєю щоденною працею допомагає прифронтовому регіону втриматись і продовжити рух до перемоги: працівникам ДСНС, поліцейським, медикам, залізничникам.

Страви, а це запечена індичка, картопля та гарбузовий пиріг, з Food Train також будуть передані до мешканців міст, які потребують забезпечення їжею, волонтерами Save Ukraine.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися