Де на Харківщині відновлюють надання важливих послуг (ФОТО)

Амбулаторія може обслуговувати за день до 30 осіб

Міністерство охорони здоров’я України підготували модульну амбулаторію для Старосалтівської селищної громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради. 

Модульна амбулаторія - спеціальне приміщення, укомплектоване всім необхідним обладнанням, лабораторними меблями, комунікаціями для надання первинної та невідкладної медичної допомоги. В амбулаторії прийматиме лікар загальної практики-сімейної медицини. Кілька разів на тиждень також будуть приїжджати спеціалісти за різними профілями зі своєю медичною бригадою. Амбулаторія може обслуговувати за день до 30 осіб. 

Також модульна амбулаторія може працювати при тимчасових відключеннях світла - приміщення обладнане генераторами для безперебійного електроживлення та вентиляторами, які підтримують оптимальне середовище в медзакладі. 

Поряд з модульною амбулаторією є укриття на випадок повітряної тривоги.

Графік прийому громадян в модульній амбулаторії з 8:00 до 17:00 години.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у селищі Золочів Харківської області за допомогою фінських партнерів планують побудувати котеджі з бомбосховищами для ВПО.

Начальник Золочівської селищної військової адміністрації Віктор Коваленко розповів, що місцева влада подала заявку до “Фінсько-української асоціації національної оборони” щодо зведення в громаді фінського містечка.  Керівництво асоціації відвідало селище Золочів у четвер, 23 листопада.

Детальніше про умови проживання переселенців читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися