У Харкові деякі поліклініки працюватимуть по-новому

В яких поліклініках Харкова надають медичні послуги містянам

У Харківській міській раді повідомили про зміну умов роботи деяких поліклінік, повідомляють "Коментарі. Харків".

У міській раді розповіли, що будівля Міської поліклініки №10 (вул. Метробудівників, 19) через значні руйнації, спричинені ворожими обстрілами, не може продовжувати свою роботу.

Щоб забезпечити надання послуг містянам, була відкрита амбулаторія сімейної медицини поліклініки №10. Медичну допомогу жителям Північної Салтівки надають за адресою: вул. Героїв Праці, 2/48.

В амбулаторії проводять прийом сімейні лікарі, працює пункт щеплення та процедурний кабінет, щопонеділка та щосереди проводиться забір біоматеріалу для подальшого аналізу в лабораторії.

Амбулаторія працює: понеділок - п'ятниця - 08:00 - 18:00, субота - 08:00 - 16:00, неділя - 08:00 - 13:00.

А тим часом у Міській поліклініці №3 завершили капремонт центрального входу будівлі на вул. Рибалка, 12. Як повідомили в установі, була відремонтована фасадна частина поліклініки, проведене освітлення, відновлені сходи та поручні з урахуванням потреб людей з вадами зору та маломобільних груп населення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за  9 місяців 2023 року в місті Харкові було зареєстровано 4 випадки захворювань на гепатит А

У Харківській міській раді наголосили, що зважаючи на зростання ризиків розповсюдження інфекції, вкрай важливо дотримуватися профілактичних заходів. Також жителям Харкова нагадали, що вірусний гепатит А - це захворювання печінки вірусного походження, що може мати як легкий, так і важкий перебіг. Причинами його появи може бути вживання забруднених харчів або води та недотримання правил гігієни. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися