У Харківській області взялися за проблеми п'ятирічної давнини

Близько пʼяти років тому в Обласному клінічному перинатальному центрі було відремонтовано відділення реанімації

У Обласному клінічному перинатальному центрі планується запустити роботу оновленого реанімаційного відділення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної ради. 

В обласній раді наголосили, що в центрі народжуються діти. За минулий рік тільки в Обласному клінічному перинатальному центрі зʼявилося на світ 794 немовляти. В облраді сподіваються, що цього року народиться ще більше. Але породіллям та малюкам  потрібно створювати комфортні умови, і влада шукатиме для цього кошти.

Близько пʼяти років тому в Обласному клінічному перинатальному центрі було відремонтовано відділення реанімації, - сучасне, з необхідним обладнанням. Але воно так і не запрацювало.  Причина - не підведений кисень та відсутня вентиляція.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що початок Нового року - гарний привід почати слідкувати за своїм здоров'ям.

У ДУ "Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України" розповіли, які захворювання може викликати надмірна вага.

Надмірна вага – це суттєва проблема сучасного цивілізованого світу. Як мінімум 2,8 мільйона людей щороку помирають від наслідків надмірної маси тіла або ожиріння. За результатами національного дослідження STEPS, в Україні 59 % дорослого населення мають надлишкову вагу, включаючи майже 25 % людей з ожирінням – це означає, що більшість українців мають високий ризик розвитку небезпечних захворювань.

Детальніше про небезпеку читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися