Десятки хворих і ще чотири смерті: Харківщина продовжує віддалятися від ослаблення карантину

Харківська область продовжує залишатися одним з антилідерів в Україні по боротьбі з коронавірусом

У Харківській області продовжує погіршуватися статистика захворюваності та смертності від коронавірусної інфекції Covid-19. Про це свідчать дані, які з'явилися 13 липня на сайті Міністерства охорони здоров'я.

Станом на сьогодні в регіоні продовжує залишатися стабільно високим відсоток виявлення випадків коронавірусу. За даними МОЗ, відсоток виявлення становить 11,10% при нормі менше ніж 11%; динаміка зростання випадків - 0,86% при нормі не менше 10%; завантаженість ліжок - 16,52% при нормі менше ніж 50%; охоплення тестуванням - 37,16 при нормі понад 24 на 100 тисяч населення.
Також в Харківській області продовжує зростати смертність від COVID-19. За добу - чотири смерті та майже 30 нових хворих.
В Державному закладі "Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" розповіли, що в Харківському районі області (не враховуючи місто Харків) фіксують високі показники захворюваності - 2 підозри та 226 хворих. У Чугуївському районі - 64 хворих і 2 підозри. Також, в лідери по захворюваності вибилися Зміївський - 65 осіб та Дергачівський райони - 57 випадків і 3 підозри.
Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області відзначається 2677 випадків захворювання Covid-19. Станом на вчора було 2649 заражених коронавірусом. Всього за час епідемії 109 осіб померли, 1445 - одужали.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися