В аеропорту "Харків" можна пройти тест на коронавірус

Вартість послуги - 1800 грн

З 18 липня в міжнародному аеропорту "Харків" пасажири, які прилетіли з "червоної зони" зможуть зробити ПЛР-тест на коронавірус. Про це повідомляють на Facebook-сторінці аеровокзалу.

Якщо результат буде негативний, пасажири зможуть раніше закінчити самоізоляцію. Тестування роблять співробітники акредитованої лабораторії медичного центру "МТМ". Протягом 24 годин після забору аналізів лабораторія вносить результат тестування в електронну систему Центру громадського здоров'я України;

Якщо результат виявляється негативним, сервіс "Дій вдома" повідомляє пасажиру про те, що можна припинити самоізоляцію. Вартість послуги - 1800 грн.

Пункт забору аналізів знаходиться на 1 поверсі терміналу "А", каса № 20. Пункт працює під рейси, які прилітають з "червоної зони". Пасажирам рейсів з Туреччини та Німеччини послуга не потрібна — вони прибувають з "зеленої зони".

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, з 22 липня з аеропорту "Харків" відкриються рейси на Чорне море в Болгарію.
Ціна квитка на найближчу середу починається від 3 тисяч 870 гривень, ціна на наступні дати поки ще нижче. Літак до болгарського Бургаса з Харкова буде літати раз в тиждень, в дорозі він буде дві години. Харків'яни зможуть полетіти в Болгарію щосереди о 10:10. Назад з Бургаса до Харкова також можна повернутися в середу, літак вилітає о 13:10.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися