Більше чотирьох тисяч хворих: на Харківщині школи закривають на карантин

Учнів відправили на вимушені канікули на тиждень - мінімум

У Харківській області учнів з 38 шкіл відправили на вимушені канікули. У відділі комунікацій Харківської облдержадміністрації відзначили, що станом на 7 лютого 4 507 учнів (27,14%) шкіл Харкова і області хворіють на ГРВІ. Школярів з восьми районів, трьох об'єднаних територіальних громад, двох міст в області, двох ліцеїв та однієї школи Харкова відправили на карантин.

Зазначається, що навчальний процес у всіх школах призупинили у Зміївському районі (до 7 лютого) та місті Первомайський (до 9 лютого). Останній день, 7 лютого, вимушено відпочивають учні однієї школи і однієї установи дошкільної освіти у Валківському районі, чотирьох шкіл та однієї установи дошкільної освіти у Шевченківському районі та однієї школи — Барвінківському.

Учні двох шкіл і частково ще однієї в Куп'янському районі залишаться вдома до 8 і 9 лютого відповідно. В одній школі Дворічанського району карантин оголошено до 11 лютого. Освітній процес у п'яти школах і одному філії в Близнюківському районі зупинено до 14 лютого. У Вовчанському районі на карантин відправили чотири школи і один філіал до 19 лютого.

У трьох містах Харківської області, Первомайському, Лозовій та Куп'янську — дітей залишили вдома до 10, 12 і 14 лютого відповідно, у трьох ВІДГ — Чкаловському, Коломацькому та Роганському — до 7 лютого.

У Харківському ліцеї-інтернаті "Обдарованість" та третьому класі санаторної школи №9 карантин закінчився вчора, 7 лютого. В ліцеї "Рятувальник" його оголосили про 10 лютого.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Балаклії знизять ціни на медогляд.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися