У Харкові здав повноваження глава Департаменту ОЗ - ЗМІ

Вадим Іванніков звільняється добровільно, бо лягає на серйозну операцію

Сьогодні посаду директора департаменту охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації звільнив Вадим Іванніков. Про це повідомляє Newsroom.

За даними ЗМІ у чиновника сьогодні, 30 липня, останній робочий день ХОДА. Він звільняється добровільно через те, що лягає на серйозну операцію.

"Я написав заяву за власним бажанням, тепер його повинні погодити в міністерстві. Попереду мене чекає тривале лікування. Я не можу так довго перебувати на лікарняному. Думав, що впораюся з часу, але це затягується надовго. Просто бути зазначеним не хочу, бо прийняв це рішення", — сказав Іванніков.

В Kharkiv Today додають, що вже колишній глава Департаменту ОЗ не знає, скільки може тривати реабілітація, а департаменту потрібен керівник.

"Пов'язано це з тим, що моя реабілітація може затягнутися на тривалий час. Розуміючи, що я, вибачте, працював в телефонному режимі — це теж неправильно. Тут є абсолютно нормальний працездатний колектив. Я просто не готовий, я не знаю, скільки це триватиме, ніхто не може цього припустити. І продовжувати перебувати на лікуванні, я думаю, неправильно", — зазначив Іванніков.

Їхати з Харківської області Іванніков поки що не збирається.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, колишній керівник лікарні в окупованій Горлівці Вадим Іванніков очолив Департамент охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації в середині березня цього року. Крім того, медик обіймав посаду заступника голови міської організації "Партії регіонів" і був уповноваженою особою цієї політичної сили на парламентських виборах 2012 року. Інформація про це стала відома з відкритих джерел.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися