COVID-19: Харківська область перевищила показники по зростанню захворюваності

Міністр охорони здоров'я закликав місцеву владу звернути увагу на ситуацію

На Харківщині та Рівненщині зростає динаміка по хворих на коронавірус. Про це сьогодні, 5 серпня, вранці на брифінгу заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, пише Укрінформ

"За нашими цифрами щодо адаптивного карантину, на сьогоднішній день ми бачимо тенденцію, що, наприклад, Рівненська і Харківська області, одна 9, інша 6 днів поспіль, перевищують відповідні показники, які встановлені постановою, по рівню захворюваності, динаміці захворюваності. В той же час Вінницька область 6 день поспіль не перевищує національні індикатори. Тернопільська область 4 день поспіль відповідає національним індикаторам, і відповідно може бути переведена в зелений рівень епідеміологічної небезпеки", - сказав Степанов.

За словами Степанова, в Харківській області зі 146 хворих за останню добу - 133 особи проживають в Харкові.

"Мені здається, що там напружена ситуація, я прошу звернути на це увагу місцева влада", - зазначив Степанов.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові та області кількість хворих на коронавірус зросла на 146 осіб. У Харківській області відзначається 4239 випадків. Станом на вчора було 4093 заражених коронавірусів. Всього за час епідемії 136 осіб померло, 2333 людини видужала. За добу померло 2.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися