Харківська доросла інфекційка переповнена, хворих буде приймати дитяча - ХОДА

Велика частина хворих коронавірусом лікуються вдома на самоізоляції

У Харкові переповнена хворими інфекційна лікарня для дорослих. Про це повідомив в.о. директора Департаменту охорони здоров'я ХОДА Геннадій Бондарчук.

Він додав, що тепер хворих буде приймати дитяча інфекційна лікарня. Їх розмістять в окремому корпусі, який розрахований на 150 чоловік.

У Департаменту охорони здоров'я (ДОЗ) запевняють, що в приміщення вже завезли 100 точок доступу кисню. У дорослій інфекційці сьогодні, 8 серпня, перебуває 240 осіб. При цьому 10 людина зараз знаходиться в реанімації, а дане відділення розраховане на прийняття максимум 12 пацієнтів. Велика частина хворих перебуває вдома на самоізоляції.

"За вчора в області проведено 1959 досліджень на COVID-19. З огляду на збільшення кількості досліджень, у нас більша кількість позитивних тестів, ніж минулого тижня. Зараз ми виявляємо більше безсимптомних випадків", - додав в.о. голови Департаменту охорони здоров'я ХОДА Геннадій Бондарчук.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, на Харківщині та Рівнинщині зростає динаміка по хворім на коронавірус. Міністр охорони здоров'я закликав місцеву владу звернути увагу на ситуацію.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися