У Харкові зроблять ремонт в приймальному відділенні "швидкої"

Стала відома ціна облаштування однієї з важливих лікарень міста

Комунальне некомерційне підприємство "Міська клінічна лікарня швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. Проф. Мещанінова" (провулок Балакірєва, 3А) витратить 21 821 178 гривень на ремонт приймального відділення та частини елементів доброустрою. Про це йдеться на сайті державних закупівель Prozorro, пише Kharkiv Today

У тендерній документації сказано, що ремонт хочуть зробити в діагностичних приміщеннях, пультовій, передопераційній, технічній кімнаті для розміщення джерела безперебійного струму, приміщенні персоналу, операційних, палатах, кабінетах, підсобних приміщеннях і коридорах.

Поруч з відділенням збираються зробити придатні для ходьби тротуари.

Початок торгів поставлено на 25 серпня, термін виконання робіт - до 18 грудня 2020 року.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові переповнена хворими інфекційна лікарня для дорослих. Тепер хворих буде приймати дитяча інфекційна лікарня. Їх розмістять в окремому корпусі, який розрахований на 150 осіб.
У Департаменті охорони здоров'я запевняють, що в приміщення вже завезли 100 точок доступу кисню. У дорослій інфекційці сьогодні, 8 серпня, перебуває 240 осіб. При цьому 10 людина зараз знаходиться в реанімації, а дане відділення розраховане на приймання максимум 12 пацієнтів. Велика частина хворих перебуває вдома на самоізоляції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися